Kleur
Afmetingen ong.
Afwerking
Belangrijke informatie
Eigenschappen
Geschat gewicht
Inclusief
Kleur
Materiaal
Ontwerp
Soort

Snijplank

23,90 (Incl.)
26,70 (Incl.)
21,80 (Incl.)
13,10 (Incl.)
34,50 (Incl.)
16,30 (Incl.)

Snijplank kopen? Dan ben je hier bij het juiste adres. Bij MrMarketplace hebben we een prachtig assortiment snijplanken. Een snijplank is een handig keukengerei en onmisbaar in je keuken! Neem daarom snel een kijkje naar het grootte assortiment van MrMarketplace!

Verschillende soorten snijplanken

Bij MrMarketplace hebben we een grootst aanbod snijplanken. Er zitten ook veel verschillende soorten snijplanken tussen, zo is er dus voor ieder wel wat. Wij hebben bijvoorbeeld: snijplanken van kunststof, snijplanken van bamboe, snijplanken van hout, snijplanken van plastic en nog veel meer! Ook zijn er veel verschillende kleuren in ons assortiment. Daar blijft het niet bij, zo hebben wij ook snijplanken die niet rechthoekig of vierkant zijn, maar ook een ronde snijplank en nog andere figuren en zelfs snijplanken met een opvangbak en vouwbare snijplanken.

Hoe houten snijplank schoonmaken?

De houten snijplank wil niets weten van de vaatwasser. De snijplank word eerst heel heet en erg nat gemaakt en daarna koelt en droogt het weer heel snel af. Dat is natuurlijk vragen om problemen bij snijplanken van hout. Spoel de snijplank daarom af met een afwasborstel of doekje met water en als het nodig is schoonmaakmiddel. Wil je nou je houten snijplank even een keer goed reiniger dan hebben wij de volgende truc voor jou klaar liggen! Smeer de plank in met witte azijn of citroensap. Strooi hier vervolgens (zee) zout op en wrijf met een keukenpapiertje of een schone vaatdoek dit uit over de snijplank, laat dit dan een kwartiertje intrekken. Je zult zien dat je houten snijplank weer helemaal brandschoon is. Spoel het nu af en droog het goed met een keukenpapiertje of een theedoek.

Snijplank kopen bij MrMarketplace?

Ben je op zoek naar een snijplank? Bij MrMarketplace.com hebben we een groot aanbod snijplanken van verschillende materialen. Zo hebben wij snijplanken van hout, kunststof, bamboe en nog veel meer! Met de grote keuze in verschillende prijsklassen zit er gegarandeerd wat voor je tussen! Zoek niet verder en bestel nu jouw nieuwe snijplank!