Kleur
Aanbevolen gebruik
Afmeting
Afmetingen ong.
Afwerking
Batterij
Belangrijke informatie
Bereik
Breedte
Compatibel
Connectiviteit
Controle
Eigenschappen
Energieklasse
Energieverbruik
Filter
Frequentie
Functies
Geluid
Geluidsintensiteit
Geschat bereik
Geschat gewicht
Geschatte laadtijd
Heroplaadbare lithium batterij
Inclusief
Indicatielampje
Kleur
Lengte kabel
Materiaal
Mechanisme
Ontwerp
Samenstelling
Snelheden
Soort
Spanning
Technologie
Vermogen
Voedingsbron
Werkt op batterijen

Stofzuigers

149,00 87,95 (Incl.)

Een stofzuiger behoort tot een van de meest gebruikte elektronische apparaten. Daarom is er ook gigantisch veel keuze. Welk apparaat en wat voor functies u nodig heeft, hangt natuurlijk af van uw voorkeur. Bij MrMarketplace kunt u altijd verwachten dat u gegarandeerd de beste kwaliteit en de voordeligste prijs krijgt! Daarom kunt u rustig uitkiezen welke stofzuiger u wilt! Wilt u een model met een hoog of laag vermogen? Heeft u liever een model mét zak of zonder? Heeft u een huis met plekken waar u moeilijk bij kunt? Ga dan voor een apparaat met opzetstukken. Neem een kruimeldief voor de wat kleinere woningen. Geen tijd of zin om te stofzuigen? Kijk dan eens naar een robotstofzuiger. U bepaalt!

Stofzuiger zonder zak, of toch met?

Het verwisselen van een stofzuigerzak ken een super vervelend klusje zijn. Daarboven kunnen de prijzen van deze stofzuigerzakken best wel oplopen. Toch is een model zonder zak ook niet helemaal ideaal. Het lege van een zakloos model is meestal niet zo’n hygiënische gebeurtenis. Ook maken ze over het algemeen meer geluid dan een stofzuiger mét zak. Het komt dus echt aan op de persoonlijke voorkeur. Gelukkig zijn de zuigprestaties van de zakloze stofzuigers tegenwoordig gelijkwaardig aan de reguliere stofzuiger.

Laag vermogen

Nog niet zo heel lang geleden was het vermogen van een stofzuiger gekoppeld aan de zuigkracht. Toen was het natuurlijk hoe hoger het vermogen, hoe hoger de zuigkracht. Dit is gelukkig niet meer het geval. Tegenwoordig koop je stofzuigers met een energielabel. Het vermogen geeft slechts nog maar aan hoeveel geld u in een jaar kwijt bent aan de elektriciteit rekening. Zo kunt u beter kijken naar het geluidsniveau, de stofopname en de stofuitstoot. Als u veel gebruik maakt van uw stofzuiger raden wij en model met een A energielabel aan. Dit scheelt op langere termijn weer wat geld!

Stofzuigers van topmerken

Nieuwe stofzuiger kopen? Dat doet u natuurlijk bij MrMarketplace! Is de oude stofzuiger er mee gestopt en wilt u die vervangen door een modern apparaat? Of bent u net uit huis en heeft u een stofzuiger nodig? U vindt hoe dan ook dé stofzuiger die u nodig heeft bij MrMarketplace! Hier vindt u merken zoals Miele, Bosch, Philips en meer! Wij bieden u niet alleen de beste merken. U vindt hier ook nog eens de scherpste prijzen!