Afmetingen ong.
Batterij
Bereik
Breedte
Eigenschappen
Frequentie
Geschat bereik
Inclusief
Kleur
Lengte kabel
Materiaal
Soort
Spanning
Vermogen
Voedingsbron

Stoomreiniger

Stoomreiniger bestellen? Dat doet u natuurlijk bij MrMarketplace! Er zijn meerdere goede redenen om een stoomreiniger te kopen. Zo kunt u bijvoorbeeld een hekel hebben aan chemische reinigingsmiddelen. Ze zijn tenslotte onnatuurlijk en milieubelastend. Of kunt u niet hét reinigingsmiddel vinden dat alles perfect ontsmet en reinigt. Een schoonhuis is belangrijk. Helemaal als u woont met allergische mensen of kleine kinderen. Bij MrMarketplace vindt u stoomreinigers van de beste kwaliteit. Zo blijft uw huis glanzend schoon!

Vloeren reinigen

Met een lichtgewicht stoomreiniger reinigt u snel en superhygiënisch gladde vloeren. Vloeren zoals tegels, laminaat, parket en meer. Deze wordt meestal meegeleverd met een microvezeldoek die afwasbaar is! Moeilijke plekken zoals plinten en onder de bank zijn makkelijk te bereiken door het wendbare voetstuk. Een stoomreiniger van de beste kwaliteit vindt u bij MrMarketplace!

Stoomreiniger van de beste kwaliteit

Een stoomreiniger bestelt u bij MrMarketplace! Werkt de oude stoomreiniger niet meer optimaal en wilt u hem vervangen? Of heeft onlangs verbouwd en ligt er een dikke stoflaag op uw vloer. Wat uw koopmotief ook is, u vindt de stoomreiniger die voldoet aan uw eisen bij MrMarketplace! Hier vindt u merken zoals Karcher, AEG en meer! MrMarketplace biedt u niet alleen topmerken, maar ook nog eens de voordeligste prijs.