Afmetingen ong.
Bereik
Bescherming
Compatibel
Connectiviteit
Eigenschappen
Frequentie
Geschat gewicht
Inclusief
Indicatielampje
Kleur
Lengte kabel
Materiaal
Soort
Spanning
Technologie
Verbinding
Verbindingen
Vermogen
Voedingsbron
Werkt op batterijen

Stopcontact

Stopcontact kopen? Koop hem bij MrMarketplace! De toekomst komt steeds dichterbij met een Smart Home. U heeft een Smart Home als u allerlei slimme apparaten heeft die u vanaf een afstand kunt bedienen met een smartphone of tablet. Wilt u een Smart Home maar wilt u niet al uw elektronische apparaten opnieuw kopen? Misschien is een slim stopcontact dan iets voor u! Met een slim stopcontact heeft u de mogelijkheid om normale apparaten slim te maken. Geen idee waar u zoiets moet kopen? Bij MrMarketplace natuurlijk. Hier vindt u slimme stopcontacten van de beste kwaliteit.

Wat is een slim stopcontact?

Een slim stopcontact, ook wel een ‘’smart plug’’ genoemd, is een stekker die u op een normaal stopcontact kunt aansluiten. Vervolgens steekt u de stekker van een gewenst apparaat, bijvoorbeeld een tafellamp, waterkoker, broodrooster etc. in de slimme stekker. Dit apparaat is nu een slim apparaat. U kunt de slimme stekker bedienen met een speciale app. Zo kunt u de stekker en het apparaat wat hier op aangesloten is, bedienen van een afstand. Ligt u al comfortabel in uw bed maar staat de lamp beneden per ongeluk nog aan? Geen probleem! gebruik simpelweg de app op uw smartphone om de lamp uit te zetten.

De beste prijzen

Bij MrMarketplace hebben wij de beste prijzen voor stopcontacten. Niet alleen dit, ze hebben ook nog eens de beste kwaliteit. U kunt bij ons verschillende merken aan stopcontacten vinden en hierdoor is er voor elk budget wel een geschikt stopcontact voor jou!

Stopcontacten zijn onmisbaar

Stopcontacten zijn tegenwoordig al meer nodig. Met de snelle groei van technologie hebben we al meer elektronica in ons huis. Vooral op de werkvloer kunnen we bij niet meer zonder computers en laptops. Hiervoor heeft iedereen wel een stopcontact voor nodig. U kunt het gebruiken in uw huis voor de telefoons of voor als u even een lampje neer wilt zetten. Stopcontacten zijn tegenwoordig onmisbaar. Bij MrMarketplace kunt u gemakkelijk een van onze stopcontacten uit kiezen. Wacht niet langer en laat jezelf verrassen door ons aanbod!

Stopcontact kopen bij MrMarketplace

Heeft u een keuze kunnen maken uit één van onze stopcontacten? Bestel deze dan veilig en voordelig bij MrMarketplace! Plaats vandaag nog de bestelling, dan wordt deze direct verwerkt. Vragen over onze Stopcontacten? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op. We helpen u graag!