Kleur
Afmetingen ong.
Afwerking
Belangrijke informatie
Breedte
Eigenschappen
Geschat gewicht
Geschatte diameter
Hoeveelheid
Inclusief
Kleur
Lengte
Materiaal
Ontwerp
Samenstelling
Soort

Tafelbedekking

444,70 (Incl.)
26,00 (Incl.)
32,60 (Incl.)
32,60 (Incl.)

Tafelbedekking kopen? Dan moet je bij MrMarketplace zijn! Hier vind je een uitgebreid assortiment tafelbedekking van de beste kwaliteit voor de scherpste prijs. Bij MrMarketplace vindt je een zeer groot assortiment.

Waarom tafelbedekking?

Tafelbedekking zorgt ervoor dat niet alleen je tafel maar ook je huis meteen gezelliger word. Je kan het helemaal zelf bepalen hoe je het wilt indelen. Naast dat het gezellig eruit ziet is het ook heel handig. Een placemat zorgt ervoor dat je tafel niet vies als er bijvoorbeeld per ongeluk eten naast je bord valt. En de tafelloper ziet er natuurlijk gezellig en mooi uit. Vooral met speciale evenementen of als je gasten verwacht.

Placemat

Een placemat voor soms ook wel onderlegger genoemd en kun je onder je bord en bestek neerleggen. Een placemat zijn er in veel verschillende kleuren, maten en soorten. Zo hebben we bij MrMarketplace placemats van siliconen, katoen, vilt, vlechtwerk of metaal. Maar niet alleen het materiaal is anders ook hebben we verschillende vormen. Zo hebben we bij MrMarketplace ronde, vierkanten, ovalen en nog veel meer.

Tafelloper

Een tafelloper is een smalle lap stof die vooral bedoeld is als decoratie in combinatie met een tafelkleed. De tafelloper gaat dan tussen de borden in en zorgt voor een scheiding van de tafel. Meestal is de tafelloper half zo groot als de bedekte tafel. Vaak worden tafellopers van katoen gemaakt. Bij MrMarketplace hebben we ze ook van polyester en in heel veel verschillende kleuren.

Tafelbedekking kopen bij MrMarketplace?

Heb je een keuze kunnen maken uit onze tafelbedekking? Bestel deze dan veilig en voordelig bij MrMarketplace! Plaats vandaag nog de bestelling, dan wordt deze direct verwerkt. Vragen over onze tafelbedekking? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op. We helpen je graag!