Geslacht
Hoeveelheid
Vermogen
Werkt op batterijen

Tanden bleken

Tanden bleken? Bij MrMarketplace vindt u meerdere manieren om uw tanden te bleken! Wie wilt er nou niet wittere tanden? Er zijn gelukkig ontzettend veel manieren om uw tanden witter te maken. Jammer genoeg zijn er ook genoeg oorzaken waardoor uw tanden geel worden. Maar hoe kunt u dit tegen gaan? MrMarketplace helpt u graag verder.

Zo als u nu al weet zijn er verschillende redenen die er voor kunnen zorgen dat uw tanden niet zo wit zijn als u wenst. Eten en drinken kan een oorzaak zijn. Vooral wat u nuttigt is belangrijk. Alles wat u eet kan zure en suikerhoudende voedingsmiddelen bevatten. Zo kunt u denken aan energiedrankjes en zelfs koffie. U drinkt ze de gehele dag door. Ook moet u oppassen met fruit. Téveel fruit kan namelijk de glazuurlaag aantasten waardoor uw tanden uiteindelijk geler worden. Roken is uiteraard ook heel slecht voor uw gebit. Maar dat wist u natuurlijk al! Dit komt onder andere door nicotine en alle andere schadelijke stoffen Gelukkig vindt u in het ruime assortiment van MrMarketplace genoeg opties om gele tanden tegen te gaan!

Een tandenbleek set, wat is het eigenlijk?

Wat is een tandenbleek set nou eigenlijk? Tandenbleek sets zijn er in allerlei verschillende soorten en maten, maar uiteindelijk koopt u simpelweg een set die uw tanden witter maakt. U kunt kiezen voor een tanden polijster. De polijst uw tanden en bleekt ze tegelijk! Natuurlijk zijn er nog meer opties, zoals tandpasta of de populairste optie: een bitje. U vraagt zich vast af hoe dit in zijn werk gaat. Het is vrij simpel! Het enige dat u moet doen is ‘’bleekgel’’ in het speciale bitje plaatsen. Vervolgens plaatst u het bitje in uw mond en zet u de lamp aan. Daarna moet u wachten. De wachttijd is bij ieder product anders, daarom adviseren wij om op de verpakking te kijken. Terwijl u wacht kunt u natuurlijk genieten van uw vrije tijd. Maak uw huiswerk, luister naar uw favoriete artiest of kijk uw spannende serie af.

Whitening tandpasta

Naast de polijster en het handige bitje heeft u ook de keuze om voor een simpele oplossing te gaan. We hebben het dan natuurlijk over ‘’whitening tandpasta’’. Deze tandpasta zorgt ervoor dat u nooit meer onzeker hoeft te zijn over uw tanden! Uiteraard bestaan er een heleboel tandpasta’s die u wittere tanden beloven. De meeste tandpasta’s die u dit beloven kunnen schadelijk zijn voor uw tanden doordat ze bleek of schuur middelen bevatten. Het is daarom heel belangrijk dat u goed kijkt wat u gaat kopen!

De beste kwaliteit

Bent u geïnteresseerd in het bleken van uw tanden? Dan zit u goed bij MrMarketplace! Hier vindt u meerdere manieren om uw tanden te bleken en producten van de beste kwaliteit. Bent u onzeker over uw gele tanden en wilt u tanden bleken een keer uitproberen? Of werkt uw set niet meer optimaal omdat die wat is verouderd en wilt u nu een moderne set proberen? Wat uw koopmotief ook is, bij MrMarketplace vindt u hét product dat uw tanden weer laat stralen! Hier kunt u merken