Kleur
Afmetingen ong.
Belangrijke informatie
Bereik
Besturingssysteem
Compatibel
Connectiviteit
Eigenschappen
Frequentie
Geschat bereik
Geschat gewicht
Hoeveelheid
Inclusief
Indicatielampje
Kleur
Lengte kabel
Materiaal
Niet inbegrepen
Oplaadbare batterijen
Resolutie
Samenstelling
Soort
Soort slot
Technologie
Verbinding
Verbindingen
Voedingsbron
Werkt op batterijen

Toetsenbord

Koop uw toetsenbord bij MrMarketplace! Met een toetsenbord van MrMarketplace weet u zeker dat al uw werk snel en moeiteloos gaat. Bij MrMarketplace staat een mooi assortiment op uw te wachten. Kies een toetsenbord dat volledig aan uw eisen voldoet en voor u het weet bent u blij om aan het werk te gaan!

Welk toetsenbord kies jij?

Bij MrMarketplace hebben we altijd een ruime voorraad. Zo heeft u altijd genoeg keus. Wilt u een lekker licht en dun toetsenbord? Door het gewicht kunt u deze borden makkelijk overal mee naar toe brengen. Of wilt u liever een zwaar toetsenbord die rots vast op uw bureau blijft staan? Ideaal voor op het kantoor of om te gamen.

Toetsenbord voor een uitzonderlijk goede prijs

Toetsenborden zijn bij ons altijd op voorraad. Bij ons heeft u de keuzen tussen verschillende topmerken. Hierbij kunt u denken aan: Logitech, Cherry en nog veel meer! Al deze topmerken zijn bij MrMarketplace verkrijgbaar voor een super voordelige prijs.

Een toetsenbord voor uw werkzaamheden

De toetsenborden zijn ieder uniek en hebben allemaal hun eigen pluspunt. Wilt u graag een draadloos toetsenbord? Kies dan voor een toetsenbord met bluetooth. Een toetsenbord dat werkt met uw tablet of smartphone? Het is allemaal mogelijk. Wilt u de beste deal mogelijk? Kijk dan eens naar een toetsenbord in combinatie met een muis!