Kleur
Aanbevolen gebruik
Afmetingen ong.
Batterij
Bescherming
Breedte
Eigenschappen
Functies
Geschat bereik
Geschat gewicht
Geschatte laadtijd
Geslacht
Heroplaadbare lithium batterij
Inclusief
Indicatielampje
Kleur
Lengte
Lengte kabel
Materiaal
Oplaadbare batterijen
Scherm
Snelheden
Soort
Spanning
Vermogen
Voedingsbron
Werkt op batterijen

Tondeuse

117,00 96,40 (Incl.)
15,90 11,30 (Incl.)
66,40 (Incl.)
213,60 172,00 (Incl.)
36,60 (Incl.)

Tondeuse kopen? Dan bent u hier aan het goede adres. Bij MrMarketplace hebben we een prachtig assortiment tondeuses. Een tondeuse is een geweldig apparaat dat haar kort of zeer kort afknipt. Met opzetstukken kunt u bepalen hoe kort u het knipt. Een tondeuse valt te verwarren met een trimmer. Het verschil hier tussen is dat een trimmer voor gezichtshaar wordt gebruikt en een tondeuse voor hoofdhaar of een hele lange baard.

Tondeuses van de beste merken

Een tondeuse bestelt u natuurlijk bij MrMarketplace! Bent u net kapper geworden en wilt u een tondeuse van de beste kwaliteit om de strakste kapsel te knippen? Of is uw tondeuse verouderd en werkt hij niet meer optimaal? Wat uw koopmotief ook is, bij MrMarketplace vindt u een tondeuse die voldoet aan al uw eisen. Hier vindt u een compleet assortiment tondeuses van de beste merken! Koop hier merken zoals Wahl en Panasonic, Braun en meer. Deze topmerken staan bekend om hun kwaliteit en goede prestaties. Hier vindt u niet alleen topmerken, maar ook nog eens de beste prijs!

Een tondeuse die bij u past

Een tondeuse die bij u past vindt u bij MrMarketplace! Er zijn meerdere opties bij een tondeuse. Zo kunt u kijken naar de lengtematen die een tondeuse biedt. De minimale en maximale lengte die het kan knippen. U kunt ook kiezen tussen een draadloze tondeuse of een tondeuse met snoer. Een draadloze tondeuse beschikt meestal over een oplaadbare batterij.

Tondeuse kopen?

Heeft u een keuze kunnen maken uit één van onze tondeuses? Koop deze dan snel en voordelig bij MrMarketplace! Wij bieden een snelle levering en een optimale service. Heeft u vragen, voordat u het product koopt? Neem dan gerust eens contact met ons op!