Afmetingen ong.
Batterij
Eigenschappen
Geschat bereik
Geschatte laadtijd
Kleur
Lengte kabel
Oplaadbare batterijen
Soort
Spanning

Trimmer

Trimmer kopen? Dan ben je hier bij het juiste adres. Bij MrMarketplace hebben we een prachtig assortiment trimmers. Een trimmer is een geweldig apparaat die je voor meerdere dingen kunt gebruiken. Je hebt ook een baardtrimmer dat is echt alleen bedoeld voor je baard. Ook hebben we tondeuses die kun je gebruiken voor je hoofdhaar.

Waarvoor is een Trimmer?

Een trimmer (ook wel haartrimmer genoemd). Is een handzaam apparaat dat over het algemeen gebruikt wordt bij het bijwerken van je contouren van je haar. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de randjes bij je oren, nek of bakkebaarden. Doordat de trimmer vaak korte lengtes afsnijd, worden de contouren strakker afgewerkt. Niet voor niets worden haartrimmers vooral gebruikt om strakke lijnen en figuurtjes in het haar te maken.

Hoe trimmer gebruiken?

Voordat je gaat beginnen met het trimmen. Is het belangrijk dat je probeert je haar zo droog mogelijk te maken. Het is (bijna) onmogelijk om trimmen in nat haar dus probeer dat maar niet. Het is niet alleen makkelijker, ook zal de haartrimmer minder snel roesten. Nu is het belangrijk dat je de beschermer op klikt voor de gewenste lengte. Om gewenste uitschrijvers te voorkomen is het handig om eerste de langste beschermer te gebruiken. Stel hierna pas de kortere in, als dat nodig is. Hou je trimmer met de messen naar beneden gericht en de kop van de beschermer licht tegen je hoofdhuid gedrukt.

Trimmer kopen?

Ben je op zoek naar een trimmer? Bij MrMarketplace.com hebben we een groot aanbod haar en baardtrimmers van verschillende grote merken. Zo hebben wij Philips trimmers, trimmers van Braun en nog veel meer! Met de grote keuze in verschillende prijsklassen zit er gegarandeerd wat voor je tussen! Zoek niet verder en bestel nu jouw nieuwe trimmer!