Tuintafels

580,00 509,00 (Incl.)
1.384,00 1.135,00 (Incl.)
599,00 (Incl.)
669,95 (Incl.)
686,00 572,00 (Incl.)
724,00 649,00 (Incl.)
500,00 409,00 (Incl.)

Tuintafel kopen? Bij MrMarketplace hebben we de mooiste tuintafels voor de scherpste prijzen. Met een tuintafel kunt u tijdens de warme dagen heerlijk buiten gasten ontvangen of simpelweg gaan ontspannen. MrMarketplace heeft een groot assortiment aan houten tuintafels, inklapbare tuintafels, uitschuifbare tuintafels en nog veel meer. Het aanbod is groot en kan variëren van 2 tot 8 personen. Neem gerust een kijkje op onze website om de verschillende soorten tuintafels voor buiten te vergelijken.

Buitentafels van elk formaat

Voor een gezellige buitentafel bent u aan hier aan het juiste adres. Elke soort tuintafel heeft zijn eigen voordelen. Zo creëert een ronde tuintafel gemakkelijk extra zitplaatsen zonder dat u last hebt van een hoek of poten die in de weg staan. Een uitschuifbare tafel is handig voor gelegenheden waar extra personen aanwezig zijn. Bij MrMarketplace vind je ook tuintafels die verschillen in soorten materialen, zoals kunststof, aluminium of hout. Weet u precies welke tuintafel voor u geschikt is, twijfel dan niet en bestel deze direct op onze website.

Veilig bestellen

Een ruim assortiment kan soms wel eens overweldigend zijn. Het is dan ook moeilijk om een keuze te kunnen maken. Als u toch een keuze heeft kunnen maken uit een van onze prachtige tuinbanken, kunt u deze veilig en voordelig bij ons bestellen. 

Tuintafel kopen?

Heeft u een keuze kunnen maken uit één van onze tuintafels? Bestel deze dan veilig en voordelig bij MrMarketplace! Plaats vandaag nog de bestelling, dan wordt deze zo snel mogelijk verwerkt. Wil u meer scherpe deals van MrMarketplace? Schrijf u dan in op onze nieuwsbrief. Voor vragen over producten kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij helpen u graag!