TV

Geen producten in deze categorie

Een tv koop je bij MrMarketplace! Hier vindt u een groot en compleet assortiment tv’s van verschillende betrouwbare merken. Wilt u een grote of kleine televisie? Wilt u dat de kleuren uit uw televisie komen springen? Scherp beeld en hoge zwartwaarden? Bij MrMarketplace bieden wij zowel LED als QLED televisies. Geniet van de beste films en series van Netflix en meer streamingsdiensten met de Smart TV.

Tv formaat

Televisies hebben verschillende formaten. Het kan moeilijk zijn om te kiezen welk grootte u wilt. Als u graag films en series kijkt, dan is het verstandiger om minimaal een 55 inch tv te nemen. Zit u ver van uw televisie af? Dan is het handiger om voor 65 inch tv te gaan. Zoekt u een kleiner model, bijvoorbeeld om in uw kamer of caravan te zetten. Dan is een 32 inch tv het handigst.

De beste deal

Tv’s van topmerken vindt u bij MrMarketplace! Wij verkopen betrouwbare merken zoals: Samsung, Philips, LG, Sony en nog veel meer. Koop een tv van een high-end merk voor de beste en voordeligste prijs bij MrMarketplace! 

Verschil tussen LED en QLED

Wat is nou eigenlijk het verschil tussen LED en QLED? Een tv met QLED beschikt over ‘’Quantum dot techniek’’. Dit betekent dat het beeldscherm is uitgerust met nanokristallen. Hierdoor heeft u het scherpste en helderste beeld dat u kan krijgen. Eigenlijk is het dus een verder ontwikkelde en betere versie van LED. Maar dat maakt een LED tv niet minder interessant. QLED tv’s zijn groot en duur in aankoop. Dus als u voor een compactere en goedkopere tv gaat, is LED voor u.