Verlichting

 

Verlichting vindt u uiteraard bij MrMarketplace! Verlichting heeft u overal in huis nodig en in iedere ruimte wilt u waarschijnlijk een ander soort verlichting, gelukkig hebben we bij MrMarketplace een groot assortiment. Licht speelt natuurlijk een hele belangrijke rol in en rondom het huis. Kijk daarom goed wat u nodig heeft. Bij MrMarketplace vindt u een compleet assortiment verlichting van de beste kwaliteit!

Welke lamp heeft u nodig?

Welke lamp u nodig heeft hangt er natuurlijk heel erg vanaf aan welke lamp u behoefte heeft en waar het komt te staan/hangen in uw huis/tuin. In een grote woonkamer is waarschijnlijk een hele grote kroonluchter mooi. Wil je een leeslamp voor naast je bed dan wilt u natuurlijk een kleine lamp die goed licht geeft. Er zijn heel veel verschillende soorten lampen: hanglampen, ledlampen, tafellampen, vloerlampen en nog veel meer. Al deze verschillende soorten lampen zijn er ook nog in veel verschillende maten en kleuren. 

Hoe verlichting aansluiten?

Let op dat de juiste kleur draden met elkaar verbonden worden. Verbind de kleur van de draad die uit de lamp komt met dezelfde kleur draad uit het plafond. Verbind de blauwe draden met elkaar, de rode draden met elkaar enzovoort. Als het mogelijk is verbind dan ook de geel-groene aardedraad aan.

Verlichting kopen bij MrMarketplace?

Heb je een keuze kunnen maken uit één van onze lampen? Bestel deze dan veilig en voordelig bij MrMarketplace! Plaats vandaag nog de bestelling, dan wordt deze direct verwerkt. Vragen over onze Verlichting? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op. We helpen je graag!