Videokaart

Geen producten in deze categorie

Een videokaart wordt gebruikt om het beeld door te geven aan het beeldscherm tijdens het gebruik van uw computer. Dat betekent eigenlijk: des te beter de videokaart, des te beter het beeld is. Bij MrMarketplace staat er u een compleet assortiment aan grafische kaarten te wachten. Alleen van de beste merken natuurlijk. Dus waar wacht u nog op? Bestellen!

Welke videokaart moet ik nemen?

Welke videokaart neemt u? Dat hangt natuurlijk af van uw computergebruik. Als u de computer gebruikt om op het internet te surfen, documenten te lezen of schrijven, of om uw e-mails te lezen. Dan is het verstandig om voor een videokaart te kiezen die een GPU van gemiddelde snelheid heeft. Stelt u hoge eisen en wilt u betere prestaties van uw computer? Wilt u haarscherp beeld tijdens uw HD-video of bent u een echte gamer? Dan is het verstandig als u voor een videokaart kiest met een super snelle grafische processor en een enorm videogeheugen.

Videokaart van een topmerk

Een videokaart bestelt u natuurlijk bij MrMarketplace! Hier vindt u een assortiment dat bestaat uit diverse topmerken. Merken zoals MSI, Asus en Gigabyte staan bekend om hun uitstekende kwaliteit en fantastische prestaties. Bij MrMarketplace vindt u niet alleen de beste merken. Maar ook de beste prijzen!

Grafische kaart vernieuwen?

Bij het vernieuwen van een grafische kaart is het belangrijk dat u let op de aansluiting. Dit komt doordat niet elke kaart geschikt is voor uw computer. Uiteindelijk moet de kaart natuurlijk worden aangesloten aan het moederbord. Ook moet u rekening houden met de ruimte in de computerbehuizing. Hedendaags is de aansluiting die het meeste voorkomt de PCI Express x16 3.0. Helemaal als uw oude computer een upgrade nodig heeft, komt u oudere aansluitingen tegen.