Wafelijzer

Geen producten in deze categorie

Wafelijzer kopen? Dan moet je bij MrMarketplace zijn! Hier vind je een uitgebreid assortiment wafelijzers van de beste kwaliteit voor de scherpste prijs. Bij MrMarketplace vindt je een zeer groot assortiment.

Hoe wafelijzer schoonmaken?

Als je wafelijzer een beetje vies is geworden wil je natuurlijk dat het weer schoon is zodat je die weer kunt gebruiken. Wij gaan in een paar stappen uitleggen wat de makkelijkste manier is om jouw wafelijzer schoon te maken.

Laat eerst het wafelijzer afkoelen, je wilt je natuurlijk niet verbranden aan een warm wafelijzer. Als het ijzer is afgekoeld kan je beginnen met het licht schoonmaken van de binnenkant met bijvoorbeeld een wc papiertje of een vochtig doekje. Zo haal je de kruimels en olie die er nog zit weg. Dan ga je naar de buitenkant van het wafelijzer, daar kunnen bijvoorbeeld spetters of etensresten zitten. Dit kun je er gewoon afhalen met een beetje warm water op een doekje. Als je vast gebakken stukken hebt kun je dit het beste verwijderen door er wat olie op te schenken. Dit moet je een minuutje laten zitten en vervolgens gaat het er een stuk makkelijker af. Als je dit allemaal gedaan hebt en je bent tevreden met het resultaat laat de wafelijzer dan goed drogen.

Hoe wafelijzer gebruiken?

Kies eerst je beslag waarmee je de wafels wilt maken. Dit kun je zelf maken of je kunt een kant en klare beslagmix kopen. Verwarm nu de wafelijzer voor. Sommige ijzers hebben een lichtje die aangeeft of het warm genoeg is. Zo niet dan kun je het gewoon gokken. Als je het wilt invetten kun je dat doen met bijvoorbeeld bakspray of boter. Giet nu het beslag met spiraalvormige beweging de wafelijzer in.  Doe nu het wafelijzer dicht en laat het bakken. Als jij denkt dat de wafel klaar is kan je de wafel eruit halen. Eetsmakelijk!

Wafelijzer kopen bij MrMarketplace?

Heb je een keuze kunnen maken uit één van onze wafelijzers? Bestel deze dan veilig en voordelig bij MrMarketplace! Plaats vandaag nog de bestelling, dan wordt deze direct verwerkt. Vragen over onze wafelijzers? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op. We helpen je graag!