Kleur
Aanbevolen gebruik
Afmeting
Afmetingen ong.
Breedte
Compatibel
Eigenschappen
Geschat gewicht
Inclusief
Kleur
Lengte kabel
Materiaal
Resolutie
Soort
Verbinding
Verbindingen

Webcam

Webcam kopen? Dan moet je bij MrMarketplace zijn! Hier vind je een uitgebreid assortiment Webcams van de beste kwaliteit voor de scherpste prijs. Zo hebben wij bijvoorbeeld de bekende Logitech webcam c270 en natuurlijk nog veel meer.

Hoe webcam aansluiten op pc?

Wij gaan uitleggen hoe je jouw webcam kunt aansluiten op een computer. Dit werkt inprincpe hetzelfde voor alle webcams. Dus of je nou een Logitech webcam heb of iets anders met deze uitleg zou je een heel eind moeten komen. Sluit de webcam om te beginnen aan op de computer. Steek de USB-kabel in een rechthoekige USB-aansluiting in de onder of zijkant van je computer. De kabel past maar op één manier in de dus als het niet past draai de kabel dan 180 graden. Nu zou het installatieprogramma van je webcam automatisch geopend moeten worden. Volg nu de instructies op het scherm. De instructies kunnen verschillend per webcam, maar met de meeste webcams moet je door een reeks vensters met voorkeuren klikken. Nadat je dit allemaal heb doorgeklikt komt de knop installeren in beeld. (Let wel op de informatie die in de vensters worden weergegeven. Bij sommige zal je bepaalde voorkeuren moeten, zodat de webcam goed werkt.) Nu is het een kwestie van wachten tot de webcam is geïnstalleerd.

Hoe webcam testen?

Er zijn een paar handige manieren om je webcam te testen. Zo hebben de meeste laptops/computers bijvoorbeeld een camera app. Hiermee kun je gemakkelijk de webcam testen en kijken wat voor kwaliteit het heeft. Ook kun je het gemakkelijk op skype testen: Start skype, ga vervolgens naar instellingen en dan naar audio & video. Hier kun je de camera testen.

Webcam kopen bij MrMarketplace?

Heb je een keuze kunnen maken uit één van onze webcams? Bestel deze dan veilig en voordelig bij MrMarketplace! Plaats vandaag nog de bestelling, dan wordt deze direct verwerkt. Vragen over onze webcams? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op. We helpen je graag!