Compatibel
Geslacht
Hoeveelheid
Inclusief
Materiaal
Vermogen

Wegwerpscheermesjes

Wegwerpscheermesjes kopen? Dan moet je bij MrMarketplace zijn! Hier vind je een uitgebreid assortiment wegwerpscheermesjes van de beste kwaliteit voor de scherpste prijs. Bij MrMarketplace vindt je een zeer groot assortiment.

Hoelang kun je wegwerpscheermesjes gebruiken?

Sommige gebruiken hun scheermesje dagelijks andere wekelijks. Maar wanneer vervang je dat mesje nou eigenlijk. Het moet een stuk sneller dan dat de meeste mensen denken. Uit een onderzoek blijkt dat het mesje na 5 tot 7 gebruiken aan vervanging toe is. En hoe langer je het mesje gebruikt, hoe meer bacteriën er verzameld worden. Ook zit er op ieder mesje een indicatiestrip als die verkleurt is het mesje toe aan vervanging. Gemiddeld kun je 20 dagen met het schermesje doen. Dit is natuurlijk bij iedereen verschillend, sommige gebruiken het mesje meer dan andere. Maar dit is het gemiddelde.

Hoe moet je ze schoonmaken?

We hebben een paar goede tips voor het schoonmaken van wegwerpscheermesjes. Als je de scheermesjes goed schoonmaakt en onderhoud gaan ze langer mee. Na gebruik is het belangrijk om het mesje eerste goed af te spoelen. Nadat je het hebt afgespoeld schud je het water eraf. Daarna haal je alles wat nog in en aan het scheermesje zit eruit door het tegen de richting van je handdoek te duwen. Zorg bij het opbergen ervan dat het mesje goed droog is gemaakt.

Wegwerpscheermesjes kopen bij MrMarketplace?

Heb je een keuze kunnen maken uit één van onze wegwerpscheermesjes? Bestel deze dan veilig en voordelig bij MrMarketplace! Plaats vandaag nog de bestelling, dan wordt deze direct verwerkt. Vragen over onze wegwerpscheermesjes? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op. We helpen je graag!