Kleur
Afmetingen ong.
Batterij
Belangrijke informatie
Eigenschappen
Frequentie
Functies
Geschat gewicht
Inclusief
Indicatielampje
Kleur
Materiaal
Ontwerp
Scherm
Soort
Spanning
Technologie
Verbinding
Verbindingen
Vermogen
Voedingsbron

Wekker

Wekker kopen? MrMarketplace heeft dé wekker die u nodig heeft! Er is niets zo betrouwbaar als een ouderwetse wekker om u wakker te maken. Zorg ervoor dat u nooit meer verslaapt door het aanschaffen van een goede wekker. Gebruik de wekker waar hij voor bedoeld is. Dat is natuurlijk er voor zorgen dat u zo goed mogelijk uit bed komt! Bij MrMarketplace vindt u uiteraard wekkers van de beste kwaliteit.

Wekker met wake-up light

Er zijn veel mensen die het lastig vinden om ’s ochtends op te staan. Bent u een van deze mensen? Misschien bent u dan geinteresseerd in een wekker met wake-up light. Ook wel daglicht lamp genoemd. Deze wekker zorgt ervoor dat u op een natuurlijke manier wakker wordt. Voordat u gaat slapen zorgt u er meestal voor dat het zo donker mogelijk is in uw slaapkamer. Als u dan ’s ochtends wakker wordt in een donkere kamer kan uw lichaam niet wennen aan het daglicht. Met een normale wekker zou u hierdoor direct uit de diepe slaap worden getrokken. Een wekker met wake-up light bootst daglicht na en zorgt ervoor dat het lichaam de ontwaak hormonen stimuleert. Zo wordt u toch op een natuurlijke manier wakker!

Wekker van de beste kwaliteit

Bent u van plan om een wekker te kopen? Neem eens een kijkje in ons ruime assortiment! Bij MrMarketplace heeft u genoeg keuze uit diverse wekkers van de beste kwaliteit. Koop merken zoals Braun, Daewoo en nog veel meer! Bent u een voetbal liefhebber of heeft u een kind die droomt om een prof te worden? Ga dan voor een gave wekker van Real Madrid of FC Barcelona! Naast de beste merken biedt MrMarketplace u ook de beste prijzen. Wilt u elke dag wakker worden met uw favoriete muziek? Kijk dan eens bij de wekkerradio’s.