Wekkerradio

Geen producten in deze categorie

Met een wekkerradio staat u altijd vrolijk op! Niet iedereen houdt van vroeg opstaan. We zijn niet allemaal ochtendmensen! Met een wekkerradio wordt u wakker met uw favoriete muziek. Verbindt uw mobiel via bluetooth, of houdt u van de radio? U kunt zelfs het nieuws aanzetten! Bij MrMarketplace vindt u een ruim assortiment radio wekkers van de beste kwaliteit! 

Welke moet ik kiezen?

Het idee van een wekkerradio is makkelijk. U stelt de gewenste tijd in en de wekker zorgt ervoor dat u wakker wordt. Wilt u meteen de radio horen, of kiest u liever voor de beeper? Op de meeste wekkers zit uiteraard de ‘’snoozebutton’’ voor die extra 5 minuutjes. Elke wekkerradio heeft een scherm zodat de tijd duidelijk te zien is, ook in het donker. Voor echte luxe kiest u voor een wekker die de tijd op het plafond projecteert. Hier vindt u zelfs wekkers die volledig met uw interieur meegaan!

Wekkers van de beste merken

Een wekkerradio koopt u uiteraard bij MrMarketplace. Hier vindt u wekkers van de allerbeste merken. Betrouwbare merken zoals Philips, Sony en nog veel meer! Met de kwaliteit van deze merken staat u gegarandeerd op! Bij MrMarketplace vindt u niet alleen de beste merken, maar ook nog eens de allerbeste prijs!

Wekkerradio met wake-up lights

Heel veel mensen vinden het lastig om in het donker op te staan. Al helemaal in de wintermaanden. Als u een van die mensen bent, is een lichtwekker misschien iets voor u. Met een lichtwekker wordt u op een natuurlijke manier wakker. Dit komt door het licht van de wekker. Het licht van de wekker bootst namelijk de zonsopgang na. Hierdoor worden de ontwaak hormonen gestimuleerd. Zo gaat het wakker worden iets makkelijker!