Kleur
Afmetingen ong.
Bescherming
Compatibel
Connectiviteit
Frequentie
Functies
Geschat bereik
Inclusief
Indicatielampje
Kleur
Oplaadbare batterijen
Resolutie
Scherm
Soort
Spanning
Verbinding
Voedingsbron

Wifi Camera

Een Wi-Fi camera kopen? Dat doet u natuurlijk bij MrMarketplace! Een Wi-Fi camera maakt gebruik van uw Wi-Fi netwerk om het signaal door te geven. Dit signaal kunt u ontvangen op bijvoorbeeld uw smartphone, computer of tablet! Deze camera’s kunnen zowel binnen als buiten geïnstalleerd worden. Bij MrMarketplace vindt u een groot aanbod Wi-Fi camera’s van de beste kwaliteit. Zo weet u altijd wat er in en rondom uw huis gebeurt! 

Veelzijdig

Een Wi-Fi camera is breed inzetbaar. Bent u benieuwd wat uw schattige hond allemaal uitspookt als u aan het werk bent? Ligt hij braaf in zijn mand? Of is hij wild aan het spelen. Misschien wilt u gezellig een romantische film kijken, maar toch de pasgeboren baby in de gaten houden. Een Wi-Fi camera is namelijk ook ideaal geschikt als accessoire voor een babyfoon.

Wi-Fi camera van topmerken

Bent u van plan om een nieuwe Wi-Fi camera te kopen? Kijk dan eens naar het complete assortiment van MrMarketplace! Hier vindt u Wi-Fi camera’s van de beste kwaliteit en merken. Koop merken als D-link en meer. Met de uitstekende kwaliteit van deze topmerken bent u gegarandeerd goed beveiligd!

Wi-Fi camera ook buiten te plaatsen

Een Wi-Fi camera is niet alleen ideaal binnenshuis. Het is ook heel handig voor buiten gebruik! Zo bent u altijd op de hoogte van wat er rondom uw huis gebeurd. Wilt u de camera buiten gaan gebruiken? De camera is super makkelijk te monteren op bijvoorbeeld een hoge muur of de gevel. Is het donker naast uw huis? Dan kunt u eventueel kiezen voor een camera met nachtzicht!