Kleur
Afmetingen ong.
Afwerking
Breedte
Eigenschappen
Geschatte diameter
Inclusief
Kleur
Lengte
Materiaal
Ontwerp
Poten
Soort
Vermogen

Wijnrek

Een wijnrek zorgt er voor dat al uw wijnflessen een handige prachtige opslagplaats. Wijnflessen kunnen al heel snel gaan rondslingeren in uw keuken. Dit kan gelukkig niet meer gebeuren met een prachtig wijnrek van MrMarketplace in uw huis. U kunt het wijnrek tegen een muur zetten en daar al uw wijnflessen plaatsen. Zo kunt u al uw dure wijnflessen laten zien en staat het alvast klaar voor een gezellige avond met uw vrienden of familie!

Wijnrekken van de beste kwaliteit

Wilt u een flessenrek kopen om al uw prachtige wijnflessen tentoon te stellen? Kies dan voor een wijnrek van MrMarketplace. Heeft u pas de liefde ontdekt voor wijn en wilt u nu al uw heerlijke flessen een centrale plek geven? Of heeft u verbouwd en past uw oude wijnrek niet meer bij uw huis. Wat uw koopmotief ook is, bij MrMarketplace vindt u hét wijnrek dat bij u past. Hier vindt u merken zoals Quttin. Gaat u voor een flessenrek dat past bij uw huis? Hier vindt u wijnrekken van hout, metaal en meer!

Multifunctioneel

Een wijnrek wordt ook wel een flessenrek genoemd. Wist u dat een wijnrek multifunctioneel kan zijn? U kunt het gebruiken als een flessenrek. Stop er lege plastic flessen of wijnflessen in. Zo blijft alles netjes in huis en kunt u later alle flessen weggooien. Flesrekken zijn te verkrijgen in verschillende materialen. Zo vindt u altijd een exemplaar dat past bij de style van uw huis.