Koekenpan

Geen producten in deze categorie

Koekenpan kopen? Dan moet je bij MrMarketplace zijn! Hier vind je een uitgebreid assortiment koekenpannen van de beste kwaliteit voor de scherpste prijs. Bij MrMarketplace vindt je een zeer groot assortiment pannen. 

Hoe maat koekenpan opmeten?

Een veel gestelde vraag over de koekenpan is, of de diameter gemeten moet worden aan de onderkant of aan de rand van de pan. Dit is natuurlijk een logische vraag, want jouw pan moet goed aansluiten op je kookbron. Het antwoord is voor alle pannen hetzelfde en dus ook voor de koekenpan. Het antwoord is: aan de bovenkant, dus aan de rand van de pan.

Waarvoor is een koekenpan?

Een koekenpan word uiteraard gebruikt om mee te bakken. Dit kan van alles zijn: vlees, vis, aardappelen en groenten. Echt van alles kan erin. Maar er zijn veel verschillende soorten en maten. En niet voor ieder gerecht gebruik je dezelfde pan. 

Hoe koekenpan schoonmaken?

Als je koekenpan is aangebrand is kan dat natuurlijk heel irritant zijn. Ook is het soms heel moeilijk om te schoon te maken. Vandaar dat wij van MrMarketplace een paar tips voor jou hebben gemaakt. Één van deze producten zal je vast in huis hebben liggen.

Tip 1: Azijn. Doe wat azijn samen met wat water in de pan. Laat dit even staan en even later is het heel makkelijk om schoon te boenen.

Tip2: Vaatwastablet: Dit is een tip voor het wat grovere werk. Doe een vaatwastablet met heet water in je vieze pan. Laat dit even staan, of zet de koekenpan op het vuur om de aangebrande resten los te weken.

Tip3: Cola. Giet een laag cola in de pan en binnen en mum van tijd is jouw pan weer als nieuw

Koekenpan kopen bij MrMarketplace?

Heb je een keuze kunnen maken uit één van onze koekenpannen? Bestel deze dan veilig en voordelig bij MrMarketplace! Plaats vandaag nog de bestelling, dan wordt deze direct verwerkt. Vragen over onze koekenpannen? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op. We helpen je graag!