Steelpan

Geen producten in deze categorie

Steelpan kopen? Dan moet je bij MrMarketplace zijn! Hier vind je een uitgebreid assortiment steelpannen van de beste kwaliteit voor de scherpste prijs. Bij MrMarketplace vindt je een zeer groot assortiment pannen. 

Waarvoor is een steelpan?

Een steelpan is meestal wat kleiner dan een normale kookpan en heeft een steel. Vandaar ook de naam. De pan is geschikt voor het maken en opwarmen van verschillende soorten sauzen en het opwarmen van melk. Ook voor het koken van eieren en het bereiden van bijvoorbeeld de havermoutpap is de steelpan zeer geschikt. 

Hoe steelpan schoonmaken?

Als je steelpan is aangebrand is kan dat natuurlijk heel irritant zijn. Ook is het soms heel moeilijk om te schoon te maken. Vandaar dat wij van MrMarketplace een paar tips voor jou hebben gemaakt. Eén van deze producten zal je vast in huis hebben liggen.

Tip 1: Azijn. Doe wat azijn samen met wat water in de pan. Laat dit even staan en even later is het heel makkelijk om schoon te boenen.

Tip2: Vaatwastablet: Dit is een tip voor het wat grovere werk. Doe een vaatwastablet met heet water in je vieze pan. Laat dit even staan, of zet de steelpan op het vuur om de aangebrande resten los te weken.

Tip3: Cola. Giet een laag cola in de pan en binnen en mum van tijd is jouw pan weer als nieuw

Steelpan kopen bij MrMarketplace?

Heb je een keuze kunnen maken uit één van onze steelpannen? Bestel deze dan veilig en voordelig bij MrMarketplace! Plaats vandaag nog de bestelling, dan wordt deze direct verwerkt. Vragen over onze steelpannen? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op. We helpen je graag!